Laadige rohkem tooteid
No produts were found.

PANASONIC SC-TMAX10E-K

200,00 €
Kogus:
Love

Tootekood: 19110876
Toote saadavus: Laost otsas (küsi tarneaega)

Periood:
kuud
Pilt puudu ESTO 10.35 €
Pilt puudu Liisi 11.17 €
Tootekood:
19110876

Emotsioon, mis hoiab teid liikvel!

Kirjeldus

Võimestav heli

Tundke, kuidas rütm teist läbi liigub – selle kõige nimi on AIRQUAKE BASS. Seadmele omane tugev bassiresonants on ainulaadse Bass Reflex Systemiga veelgi tugevam. See surub heli edasi, säilitades samas bassikõlari taga tekitatud heliresonantsi. Tulemus: kokkusaamine, mida pole varem nähtud.

Nutikalt ehitatud

Tulemuseks on bassiheli võimendamine tasemeni, kus seda on võimalik füüsiliselt tunda. Tänu AIRQUAKE BASS-ile. Seadme ainulaadne konstruktsioon võimaldab TMX10-l suruda õhku edasi ilma sel lekkida laskmata. Tulemuseks on bass, mis on suuteline ka teid liigutama.

Kaasahaarav elamus

Teid täiesti teise ajahetke viivat võimsat helivoogu, mis läbi TMX10-e kahe võimendiga 20 cm bassikõlari teieni jõuab, on raske mitte märgata. Nutikalt ehitatud seade paneb iga olukorra elama ja mähib teid kõrge kvaliteediga muusikasse.

Kõikjal, kuhu soovite minna

Ümbritsedes TMAX10-e tugeva ja vastupidava Exo Frame'iga, annab see TMAX-i helile piisavalt jäiga korpuse ka siis, kui olete liikvel. Meeleolule annab selle vajaliku lisapanuse kõlarit ümbritsev sinine valgustus, mis toimib sünkroonis muusikaga. Sisseehitatud käepidemetega kompaktne korpus on kasutatav koos akupangaga ja on seetõttu kõikjale kaasa võetav.

* Kasutage akupanka, mille väljund on vähemalt 2 A. Helijõudlus on vahelduvvooluga töötamisest üle 50% nõrgem.

Laske oma häälel kõlada

TMAX10-l on kaks mikrofonipesa, kuhu saab ühendada kaks mikrofoni, et laulda duette sõprade ja peatselt sõpradeks saavate inimestega. Hulk erinevaid tehnoloogiaid tagavad, et teie hääl kõlab lihtsalt vaimustavalt. Nende hulka kuulub ka kajafunktsioon, mis tekitab suurepärased karaoke laulmise efektid. Nüüd on teid ees ootamas tõeline poemeeleolu!

Olge peo südameks

Näidake Panasonicu MAX Juke-rakendusega oma DJoskusi ja muutke iga koht vaid mõne puudutuse abil tantsupõrandaks. Peo mistahes ajal käima tõmbamiseks on teil vaja vaid nutitelefoni ja TMAX10-t.

* OS 4.1 või uuemale versioonile ja Android™- seadmetele. Saadaval App Store ja Google Play™-s.

Toote üksikasjad
19110876

Lisainfo

Mängib plaate
CD-R / RW
Raadio tuuner
FM
3,5 mm heli sisend
+
USB
+
Bluetooth
+
Kõlari kõrgus (cm)
58,5
Kõlari laius (cm)
28,5
Kõlari sügavus (cm)
30,3
Heli võimsus, RMS (W)
300
Värv
Must
Kaal (kg)
10,2
Eriomadused
DJ efektid, Max Juke, pult, sinine äärevalgustus, Airquake bass, ekvalaiser, 2x Mikrofoni sisend

Settings

Menu

Loo konto et salvestada lemmiktooteid

Sisene