Laadige rohkem tooteid
No produts were found.

PANASONIC SC-TMAX5EG-K

168,90 €
Kogus:
Love

Tootekood: 20108269
Toote saadavus: Laost otsas (küsi tarneaega)

Periood:
kuud
Pilt puudu ESTO 8.76 €
Pilt puudu Liisi 9.43 €
Tootekood:
20108269
Kirjeldus

Tunnetage rütmi

Laske ülisügaval bassihelil oma liigutusi juhtida. TMAX5-e Bass Reflex Port-bassikanalit on niivõrd hoolikalt häälestatud, et see suudab optimeerida ka kõlari kõige madalamat sagedust, säilitades samas nii heli sügava jõulisuse kui ka värskuse ja teravuse. Tulemus: parim pidu, kus olete eales olnud.

Laske end kaasa viia

Laske TMAX5-e võimsal helil viia end mälestustesse, erilisse kohta, mõõdunud kallisse hetke. Teie muusika paiskub läbi 16 cm bassikõlari, mida toidavad kaks võimendit. Kaks 5 cm tviiterit tagavad samal ajal kõrgsageduslike helide selge taasesitamise.

Minge, kuhu iganes

Kas olete alati liikvel? Või on teil puhkamiseks mõni lemmikkoht? Kuid samas soovite oma muusikat ja kõrget helikvaliteeti? TMAX5-e kompaktsel korpusel on sisseehitatud käepidemed ja seda saab kasutada koos akupangaga*, mistõttu saate selle hõlpsalt endaga kaasa võtta. 

Qi juhtmevaba laadimisega pole võimalik peatuda

Teil on Qi juhtmevaba laadimist võimaldav telefon? Tegemist on rahvusvahelise juhtmeta vooluvarustuse standardiga, mis tähendab, et oma nutitelefoni laadimiseks piisab, kui asetate selle TMAX5-e peale.** Kas peate sõpradega pidu või naudite lemmikmuusikat omaette – muusikat jätkub lihtsalt lõpmatult. 

Las muusika mängib

Laske end TMAX5-ga kaasa haarata. Asetage see peokohast olenevalt kas horisontaalselt või vertikaalselt. Paindlikkus tähendab, et see sobib kõikjale ja alati. Nii, et võtke see endaga kaasa, seadke lihtsa vaeva ükskõik kus üles ja pidu võib alata.

Olge peo südameks

Panasonic MAX Juke-rakendusega*** pole te lihtsalt mingi lihtsalt DJ, vaid just see eriline DJ. Muutke mistahes koht vaid nutitelefoni ja TMAX5-ga peopaigaks. Juhtmeta Bluetooth®-ühenduvus tähendab, et teil on võimalik meeleolu juhtida ükskõik, kus kohast tantsupõrandal. 

Toote üksikasjad
20108269

Lisainfo

3,5 mm heli sisend
+
USB
+
Bluetooth
+
Värv
Must
Kaal (kg)
6,5

Settings

Menu

Loo konto et salvestada lemmiktooteid

Sisene